Partnereink

Több, a szervezeti kiválóság és a fenntarthatóság iránt elkötelezett hazai szervezettel is együttműködünk: 

Szövetség a Kiválóságért Partnerek

Minőségirányítás
ISO FORUM

Az ISO 9000 FÓRUM tevékenységének legfőbb célja a Tagság együttműködésének szervezése és elmélyítése annak érdekében, hogy azok a gyakorlatban már működő, a nemzetközi követelményeknek igazoltan megfelelő minőségirányítási rendszerek bázisán – a fejlett vállalati minőségkultúrát tovább erősítve és terjesztve – minél magasabb szintre emeljék versenyképességüket.

Az Egyesület fontos feladatának tekinti a minőségügy társadalmában a szervezeti kommunikáció megteremtését szakmai párbeszédek és széles körű véleménycserék biztosításán keresztül.

Minőségmenedzsment
Magyar Minőség Társaság

A Magyar Minőség Társaság a minőség iránt elkötelezett szakemberek és szervezetek egyesülete. Tagjaink megosztják egymással a minőséggel kapcsolatos ismereteiket, elképzeléseiket, eszközeiket, azzal a céllal, hogy egy élhetőbb és fenntartható világban éljünk. Társaságunk összehozza azokat a szakembereket, akik, képesek és készek a szervezetek működését úgy menedzselni, a menedzsmentet úgy támogatni, hogy a minőségügy eszközeivel a mindennapi kihívásoknak meg tudjanak felelni.

Mentorközösség
Mind Mate Inspiration

Az MMI egy inspirációt nyújtó, nyitott, széles körben ismert, szakmailag elismert, tudásplatformként elérhető közösség, amelynek tematikus csoportjai vannak. 

Küldetése a Fenntarthatóság terén a világban zajló jelentős (transzformációs) változások felismerésének, gyors beavatkozási lehetőségeinek, reziliencia képességeinek, érintettségi szintjeinek elemzése, szemléleteinek és megoldásainak támogatása egyének, társadalmi szervezetek, önkormányzatok és vállalkozások számára, a környezet megóvása és hosszú távon is elérhető életfeltételeinek és működési képességének fenntartása érdekében.

A vezető: EFQM Kiválóság Nagykövet

Digitális transzformáció
The Precursorius

A versenyképesség megújításáért

Szervezetfejlesztéssel egybekötött IKT digitális megújulás úttörő szakemberei vagyunk, ahol az üzleti, a szervezeti és az informatikai technológia gondokkal küzd, ott vagyunk “Digitális-Prekurzorok”.

Fenntartható megújulás digitális-transzformációval

A vezető: EFQM Kiválóság Nagykövet

KM Expert Kft.

Agilis, tudásmenedzsment projektek megvalósítsa és tanuló szervezeti transzformációk támogatása. Tanácsadás, tréning, vezetőképzés.
A vezető: EFQM Kiválóság Nagykövet

Hungarikum Szövetség

A Hungarikum Szövetség, HUSZ céljai, feladatai

Kiemelt magyar értékek, hungarikumok alkotói, képviselői, letéteményesei és gondozói szövetséget hoznak létre az alábbi célok megvalósítása érdekében:
A magyarságtudat erősítésének és az egyetemes emberi kultúra gazdagításának szolgálata, azaz a Hungarikum Szövetség jelmondata: “Az érték a mérték” tartalmának kiteljesítése;
A kiemelt magyar értékek őrzése, mentése, új értékek létrehozásának támogatása, továbbfejlesztése, népszerűsítése, az országmárka erősítése hazánkban és világszerte;
A Szövetség tagjainak és a hungarikum címmel, védjeggyel, minősítéssel rendelkezők érdekeinek képviselete a nyilvánosság előtt valamint a szakmai fórumokon;
A hungarikum alkotók, gyártók, a tulajdonosok, képviselők, örökösök álláspontjának érvényre juttatása;
Kiemelt értékeink, a hungarikumok regisztrálásának, minősített védelmének elősegítése hazai, Európai Uniós, nemzetközi keretek között és az adott jogi, gazdasági környezetben a lehető legnagyobb mértékű támogatás előmozdítása.

Fenntarthatóság
Effekteam Egyesület

Az Effektem Egyesület 2006-os megalakulása óta a vállalati felelősségvállalás iránt elkötelezett szakemberek egyik legelismertebb platformjaként azon dolgozik, hogy a felelősen gondolkodó gazdasági szereplők valódi társadalmi és környezeti hatással bíró kezdeményezéseken keresztül, fenntartható módon teremtsenek értéket a közösségek számára.

Scroll to Top