Kiválóság Nagykövetek

A Szövetség a Kiválóságért Egyesület Jövőképe:

A kiválóság kultúra napi gyakorlattá válik a szervezetek működésében.

KIK ALKOTJÁK?

A Klub tagjai, a Kiválóság Nagykövetek, olyan személyek, akik az EFQM Kiválóság Kultúrával már évek óta foglalkoznak és elkötelezettek annak széles körű terjesztése és alkalmazásának támogatása iránt. A Nagykövetek jelenleg, illetve a korábbi években maguk is aktívan használták a Kiválóság Kultúra eszközeit, módszereit, vagy aktívan segítették más szervezetek számára azok alkalmazását. Többen rendelkeznek kiválóság díj értékelői tapasztalattal, illetve maguk is részesei voltak munkahelyük ilyen téren elért sikereinek. 

KI LEHET A KIVÁLÓSÁG NAGYKÖVETE?

A Nagykövetek önkéntes formában működnek együtt a Szövetséggel, támogatják annak működését. A nagyköveti klubnak a Szövetség vezetése általi felkérés útján, vagy a klub tagok felterjesztését követően lehet bárki tagja.

A Szövetség vezetése minden EFQM kiválóság tanúsítást (Elismerés a Kiválóságért, Elkötelezettség a Kiválóságért) sikeresen megszerző szervezet első számú vezetője számára felajánlja a klubtagságot. 

MELYEK A KIVÁLÓSÁG NAGYKÖVETEK KÖTELEZETTSÉGEI?

A klub tagjai vállalják, hogy lehetőségeikhez mérten aktívan vesznek részt a klub kezdeményezéseiben, illetve működnek együtt a Szövetség vezetőségével.

VAN-E NAGYKÖVETEKNEK KÖZÖSSÉGI TERE?

Igen, a Fórum. A Kiválóság Nagykövetek Fóruma havi rendszerességgel meghirdetésre kerülő online rendezvény.  Találkozás lehetőséget adnak a résztvevő nagykövetek számára, módjukban áll megosztani problémáikat, sikereiket, ötleteiket, javaslataikat. Célunk, hogy tudjunk egymásról, megismerhessük egymást és akár együttműködések is létre jöhessenek ez által.

Kiválóság Nagykövetek nyilvános taglista

“frissítés alatt” – 2023.02.01.  (Admin)

Megosztási lehetőségek:

Print
Facebook
Email
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Twitter

EFQM Modell

Világszerte elismert keretrendszer

Közösségek

Tagok részére aktív EFQM csoportmunka

Elismerések

Bármely szervezet számára megfelelő

Események

Szövetség a Kiválóságért szervezés
Scroll to Top