Kiválóságra Törekvő Vállalkozások

A Szövetség a Kiválóságért Egyesület Jövőképe:

A kiválóság kultúra napi gyakorlattá válik a szervezetek működésében.

A kiválóság egy olyan előre mutató szervezeti kultúrát jelent, amelyben megjelennek azok a fontos szervezeti értékek, amelyek pillérei lehetnek egy vállalkozás fenntartható, sikeres működésének. A Kiválóságra való törekvés nem más, mint ezen értékek, alapelvek mentén folyamatosan fejlődni, jobbá, vagy akár a legjobbá válni.

Céljaink a Közösség létrehozásával:

  • Szeretnénk bizonyítani, hogy a vállalkozások széles körében jelennek meg a kiválóság alapelvek, és azok meghatározóak a sikeres működésük tekintetében.
  • Legyen a Kiválóság Nyilatkozat aláírása egyfajta üzenet a vezetés részéről cégen kívülre és belülre egyaránt, mely demonstrálja a képviselt értékeket, célkitűzéseket.   
  • Szándékunk előmozdítani egy aktívan együttműködő partneri közösség kialakulását.
kivalosagra törekvő vállalkozások - efqm

Belépett Tagjaink

A belépés folyamata

Kérjük, hogy olvassa el a letölthető Kiválóság Nyilatkozatot, és ha egyetért az abban foglaltakkal, akkor jelezze számunkra, hogy szeretnék a nyilatkozatot aláírni, és ezzel a Kiválóságra Törekvő Vállalkozások Közössége tagjává válni.

A Nyilatkozatot minden esetben a cég első számú vezetője írja alá.

A Közösség tagja lehet minden vállalkozói tevékenységet folytató szervezet, mérettől és működési területtől függetlenül.

A csatlakozás az alábbi rövid három lépéses folyamat mentén történik:

  1. Jelentkezés űrlap beküldése
  2. Adatlap kitöltése – minden jelentkező cég kap egy adatlapot, melyet kitöltve visszaküld (céges adatok, rövid bemutatkozás)
  3. Kiválóság Nyilatkozat beküldése

A Közösséghez való csatlakozás éves tagság díja  

  • vállalkozások számára 100.000 Ft,  
  • egyéni tagok esetében 25.000 Ft 

Minden csatlakozni kívánó vállalkozás pdf formában kapja meg a Nyilatkozat formátumot, amely a kinyomtatás után aláírható (( digitálisan aláírható-e?). A Nyilatkozat egy, de akár több példányban is aláírható, így az a cég területén több helyen is elhelyezhető.

A Szövetség által elküldött nyilatkozat regisztrációs sorszámmal rendelkezik, melyet a nyilatkozat jobb alsó sarkában tűntetünk fel. A Közösséghez csatlakozó vállalkozások egy logót is kapnak, melyet elhelyezhetnek a honlapjukon, illetve egyéb kommunikációs felületeiken.

A tagságnak nincsen díja, a Közösséghez való csatlakozás a vállalkozások számára nem jelent semmilyen költséget!

Keresünk olyan együttműködő partnereket is, akik segítséget tudnak nyújtani a Közösség építésében, lehetővé teszik, hogy minél több érdeklődőhöz eljuthasson a kezdeményezésünk híre.

Scroll to Top