Belépés az Egyesületbe, tagjaink

1. Tagi szándék jelzése

Belépési Nyilatkozat letöltése, kitöltése és visszaküldése.
Direction Arrows
1. Lélpés

2. Tagi jogviszony megerősítése

Éves tagsági díj megfizetése, új tag bemutatkozása
Direction Arrows
2. Lélpés

3. Tagi kedvezmények

Minden SZKE tag a belépéstől élhet a számára rendelkezésre álló kedvezményekkel
Direction Arrows
3. Lélpés

A Szövetség a Kiválóságért Egyesület (SzKE) vezetése felismerte annak fontosságát, hogy összehozzuk az embereket, szervezeteket, közösségeket, hogy tanuljanak, fejlődjenek. Ezt az együttműködést kívánjuk ösztönözni különböző rendezvények, workshopok, kerekasztal-beszélgetések és testre szabott kapcsolatépítési lehetőségek révén. Büszkék vagyunk arra, hogy több szintű elismerési lehetőséget tudunk felkínálni, amely elismeri a szervezetek tehetségét és készségeit, akik folyamatosan arra törekszenek, hogy minden tevékenységükben kiválóságot érjenek el.  

Megbízható, felkészült szakértő partnerekből álló csapat támogat minket, akik képzéseket és értékeléseket végeznek a nevünkben, és mindegyikük számos menedzsment és szakértői terület nagyszerű képviselője. Többek között itt említhető a kiválóság értékelés, szervezeti diagnosztika, képzést, coaching, vagy egyéb tanácsadói szolgáltatásokat. 

Célunk, hogy segítsünk minden egyénnek, csapatnak vagy szervezetnek fenntartható képességet kiépíteni kiválósági céljainak elérése érdekében, és hivatalosan elismertté váljon az elért sikerekért, eredményekért.  

Csatlakozzon Ön is az SzKE-hez, hogy javítsa munkamódszerét és segítse szervezete növekedését alkalmazva azt a vezetési filozófiát (EFQM Modell), amelyet szervezetek ezrei használnak világszerte. Egy menedzsment filozófia, amely ötvözi a célt, az embereket és a bolygót az együttműködő partnerek kiterjedt közösségét, akik büszkék arra, hogy segítik egymást a sikerben. 

Legyen az Ön szervezete is tagja a Kiválóság Közösségeink egyikének. Ha nem talált az igényeihez közel álló közösséget, akkor jelezze ezt számunkra. Legyen a tagunk, hogy beléphessen a Kiválóság Közösségeink együttműködő és önállóan tevékenykedő világába. 

Amit a tagjainknak nyújtunk:

2022-től a tagoknak nyújtott szolgáltatási kör jelentősen bővült. Ennek köszönhetően a tagjainknak egyre több lehetősége és eszköze van a közösségen belüli aktivitás erősítésére és a közösségen belüli együttműködésre. Reményeink szerint ezek hatékonyan tudják támogatni az egyes tagi szervezetek működésének fejlődését. 

  • 50%-os kedvezményt biztosítunk az általunk meghirdetett tréningekre, rendezvényekre, pályázatok részvételi díjához (kivéve az NKD pályázati díj),
  • Ingyenes tagság bizonyos Kiválóság Közösségek esetében (Óvodai Kiválóság Klub, Felsőoktatási EFQM Kiválóság Klub),
  • NKER bronz fokozat 2*-os szintjének költségtérítés mentes biztosítása,
  • legalább 2 havonta online egyeztetés (Zoom meeting),
  • ingyenes, de időben limitált hozzáférés az EFQM AssessBase önértékelési felületéhez,
  • ingyenes, de időben limitált hozzáférés az EFQM Knowledge Base tudásbázis felületéhez,
  • tagi hírek megjelenítése az SZKE Facebook és Linkedin felületein elhelyezett poszt formájában, 
  • megjelenési lehetőség a rendszeresen kiküldött Hírlevélben a „Tagi hírek” rovatban,
  • publikációs lehetőség az SZKE weboldalának „Blog” felületén.
Lépjen be még ma az SZKE tagjai közé és élvezze a tagság minden értékét!

A tagság a letölthető Belépési Nyilatkozat kitöltésével és visszaküldésével kezdeményezhető. A tagdíj mértékének kalkulálásához letölthető az éves tagsági díjak táblázat is. 

Scroll to Top