Belépés az Egyesületbe, tagjaink

A Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület (SzKKE) vezetése felismerte annak fontosságát, hogy összehozzuk az embereket, szervezeteket, közösségeket, hogy tanuljanak, fejlődjenek. Ezt az együttműködést kívánjuk ösztönözni különböző rendezvények, workshopok, kerekasztal-beszélgetések és testre szabott kapcsolatépítési lehetőségek révén. Büszkék vagyunk arra, hogy több szintű elismerési lehetőséget tudunk felkínálni, amely elismeri a szervezetek tehetségét és készségeit, akik folyamatosan arra törekszenek, hogy minden tevékenységükben kiválóságot érjenek el.  

Megbízható, felkészült szakértő partnerekből álló csapat támogat minket, akik képzéseket és értékeléseket végezzenek a nevünkben, és mindegyikük számos menedzsment és szakértői terület nagyszerű képviselője. Többek között itt említhető a kiválóság értékelés, szervezeti diagnosztika, képzést, coaching, vagy egyéb tanácsadói szolgáltatásokat. 

Célunk, hogy segítsünk minden egyénnek, csapatnak vagy szervezetnek fenntartható képességet kiépíteni kiválósági céljainak elérése érdekében, és hivatalosan elismertté váljon az elért sikerekért, eredményekért.  

Csatlakozzon Ön is az SzKKE-hez, hogy javítsa munkamódszerét és segítse szervezete növekedését alkalmazva azt a vezetési filozófiát (EFQM Modell), amelyet szervezetek ezrei használnak világszerte. Egy menedzsment filozófia, amely ötvözi a célt, az embereket és a bolygót az együttműködő partnerek kiterjedt közösségét, akik büszkék arra, hogy segítik egymást a sikerben. 

Legyen az Ön szervezete is tagja a Kiválóság Közösségeink egyikének. Ha nem talált az Önök igényeihez közel álló közösséget, akkor jelezze ezt számunkra. Legyen a tagunk, hogy beléphessen a Kiválóság Közösségeink együttműködő és önállóan tevékenykedő világába. 

 

A tagságot a letölthető jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével tudják kezdeményezni. A Jelentkezési lap része az éves tagsági díjak összege is. 

Az egyesületi belépési feltételei:

LOREM IPSUM — A Kiválóság Közösségek témaspecifikus csoportjaihoz való csatlakozás feltétele az éves tagsági díj befizetése, mely mértéke csoportonként eltérő szintű lehet.  

  • Minden SzKKE tag akár több Közösség tevékenységébe is bekapcsolódhat, vagy
  • a belépő tag önmaga is kezdeményezhet új Közösségi csoport létrehozását. 

A Közösséghez való csatlakozás éves tagság díja  

  • vállalkozások számára 100.000 Ft,  
  • egyéni tagok esetében 25.000 Ft 
Scroll to Top