Csatlakozás a Kiválósági Közösségi Csoportmunkához

Az SzKKE a Küldetését, Jövőképét az általa létrehozott és működtetett Kiválóság Közösségek hálózata mentén kívánja megvalósítani.

Kiválóság Közösségek a legkülönbözőbb témák és területek mentén jöhetnek létre, melyek közös nevezője a Kiválósággal, mint menedzsment filozófiával való foglalkozás. A Közösségek létrehozásának célja, hogy azon belül a tagok önállóan szervezzék, alakítsák a csoport működését, saját maguk közül választva vezetőket.  

Kezdeményezés célja:

A Kiválóság Közösségek célja, hogy a tagok (egyének, szervezetek) igényeihez igazítva szervezzenek programokat, kezdeményezzenek együttműködéseket, illetve a jó gyakorlataik megosztása révén segítség a Közösség tagjainak a folyamatos fejlődését. 

Jelenleg működő Kiválóság Közösségek:

Kiválóságra Törekvő Vállalkozások Közössége  

(VAN CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉG)

Kiválóság Nagykövetek Klubja

  • Amennyiben csatlakozni kíván jelezze szándékát felénk a Kapcsolatfelvétel oldalon.

Oktatási Kiválóság Közösség / Felsőoktatási Kiválóság Benchmarking Klub

A Klub tagjai olyan felsőoktatási intézmények, illetve intézményi egységek, amelyek a működésük során maguk is oktatják, vagy alkalmazzák az EFQM Modellt. A tagok 1-2 havi rendszerességgel találkoznak és közösen kialakított tematika, téma programok mentén tartanak rendezvényeket a jó gyakorlataik megosztásának és a kölcsönös együttműködéseik előmozdításának érdekében. 

  • A Klub tagjai csak SzKKE tagok lehetnek (egyéni, vagy szervezeti)

Kiválóság Értékelők Klubja

A Kiválóság Értékelők azok a szakértők, akik az egyes elismerési szintekre, illetve a Nemzeti Kiválóság Díjra jelentkező szervezetek külső értékelésében vesznek részt. A közösségnek olyan szakértő lehet a tagja, aki elvégzi akár az SzKKE által, akár az EFQM által tartott Értékelő Képző Tréninget. 

Kiválósági Közösség belépési feltételei:

A Kiválóság Közösségek témaspecifikus csoportjaihoz való csatlakozás feltétele az éves tagsági díj befizetése, mely mértéke csoportonként eltérő szintű lehet.  

  • Minden SzKKE tag akár több Közösség tevékenységébe is bekapcsolódhat, vagy
  • a belépő tag önmaga is kezdeményezhet új Közösségi csoport létrehozását. 

A Közösséghez való csatlakozás éves tagság díja  

  • vállalkozások számára 100.000 Ft,  
  • egyéni tagok esetében 25.000 Ft 
Scroll to Top